300 gr rosii proaspete
300 gr dovlecei
320 gr pizzoccheri
2 catei de usturoi
ulei de masline
sare,piper
busuioc
MOD DE PREPARARE:
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline si cateii de usturoi taiati in patru
curatam rosiile de coaja si de seminte dupa care le taiem bucatele mici
Scoatem usturoiul din tigaie si adaugam rosiile taiate marunt.Le lasam un pic sa se inmoaie la foc mic amestecand continuu
Intre timp taiem si dovleceeii cubulete dupa care ai adaugam peste rosiile deja calite
dupa ce au fiert pizzoccherii ai adaugam peste dovlecei si rosii si amestecam bine.Mai lasam pe foc cateva minute pana ce se imbina un pic gusturile intre el
POFTA BUNA!!!
17 commenti:
Buna Gabriela, cat am lipsit eu trei saptamani, tu ai umplut aicea cu bunatati. Toate retetele tale sunt super, se vede ca pui suflet. Bravo....
ei,,,,din astia vreau si eu o portie,,,,arata super bine,,,,,mi-ai facut o pofta,,,,,asa ca nu mai stau pe ganduri si-ti iau farfuria cu totul,,,,pupici si o zi faina!!
Merci,Surac fac si eu ce pot,si ce am invatat!ma bucur tare mult ca i-ti place ceea ce am preparat pana acum.ps.bine ai revenit,chiar ti-am simtit lipsa!o zi buna!
poti sa iei farfuria cu totul Mirela,nu ma supar!ma bucur ca i-ti plac!te pup ,o zi buna!
Ce frumusete!
Bei, Gabrielo, m-ai spart cu pitzokerii astia...am inteles ca-s paste...da'ce gust au, ce contin, lumineaza-ne, te rog, ca io in romanica n-am vazut, n-am auzit de asa ceva. Merci, te pup
Ciao Gabriela ! Ben trovata ! Sai che i pizzoccheri sono un piatto che mi piace da impazzire ? Proprio giusti per questo freddo !!! Un caro saluto !!!!
Merci,Nicol!o zi buna!
Na hai sa te luminez Liana!deci:pizzoccherii sant facuti din faina neagra,(tarate)amestecata cu faina alba,sare,apa,si se face un aluat ca cel de taietei d upa care se taie fasii late ca taieteii lati.Au gust bun,nu stiu daca ai mancat paste integrale,ei asa au gustul.Paste integrale se gasesc si in Ro. le-am vazut eu!te pupik o zi buna!
e, ci credo Rosella,piacciono da impazire anche a me!e un piatto unico!tanti baci!
buniiiii.......imi plac foarte mult.....pupici
Ma bucur Alialexa ca i-ti plac!te pup!
gabriela draga,io-s mai de la tara,asa ca te rog sa-mi explice-i cu pizzoccherii astia ?sunt paste cu ce ?
Draga mea Pansy,pizzocherii astia sant facuti din faina neagra amestecata cu faina alba si tarate,sare si apa si cam atat.Se face un aluat ca cel de taietei!la gust sant ca pastele integrale daca ai mancat numai ca la astea se simte un pic taratea la mestecat!sant foarte bune!nu stiu daca te-am lamurit daca nu astept intrebari!te pup!ciao!
No'ase! Amu am inteles! Ma temeam ca e ceva cu sepie, ca nu stiam ce-i cu punctele alea negre. Merci, pup
draga asta-i o reteta de post trebuie salvata,da noi n-avem pizokerii astea ,trebuie sa inventam alceva in locul lor,tare bine arata
Doinitza le poti face cu paste integrale ,sant la fel de bune!pupik,weekend placut!
Posta un commento