giovedì 6 maggio 2010

VITEL IN SOS DE BRANZA


Pentru aceasta mancarica nu am cuvinte,e absolut gustoasa si foarte usor de facut,buuna.buuna!!!

INGREDIENTE:
1 legatura de ceapa verde
2 catei de usturoi
250 de gr de branza dulce
250 gr smantana
1kg carne de vita
4-5 ridichi
piper alb
sare
unt
MOD DE PREPARARE:
Punem intr-o tigae putin unt si-l lasam sa se topeasca

intre timp taiem ceapa rondele

o punem la calit lasand-o un pic sa se inmoaie si sa prinda culoare

Adaugam branza peste ceapa si amestecam bine

punem si smantana care a fost amestecata cu apa ca sa nu se branzeasca


Condimentam cu sare si piepr alb ca sa nu-i schimbam culoarea sosului

Taiem cateva ridichi marunt si le punem in sos



adaugam si usturoiul si mai lasam sa fiarba 5 minute

Carnea o taiem bucatele mai mari,o saram si o piperam si o punem mai intai la fiert dupa care o prajim


Punem carnea prajita pe o farfurie si sosul de branza deasupra

si finalul e acesta,presaram si niste patrunjel tocat fin pe deasupra si gata, buna de servit!

POFTA BUNA!!!

5 commenti:

mirela ha detto...

Ce mancare buna,preferata sotui,de mult nu am facut.te pup!

Gabriela ha detto...

Merci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!

Gabriela ha detto...

Merci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!

pansy ha detto...

eu nu stiam reteta asta,dar pare buna rau ! nu am fiert niciodata ridichi .nu amarasc sosul?

Gabriela ha detto...

Nu amaraste sosul ridichile,pentru ca vin puse spre final,si e chiar foarte buna,Pansy!i-ti doresc un sfarsit de saptamana placut!