Pentru aceasta mancarica nu am cuvinte,e absolut gustoasa si foarte usor de facut,buuna.buuna!!!
INGREDIENTE:
1 legatura de ceapa verde
2 catei de usturoi
250 de gr de branza dulce
250 gr smantana
1kg carne de vita
4-5 ridichi
piper alb
sare
unt
MOD DE PREPARARE:
Punem intr-o tigae putin unt si-l lasam sa se topeasca
intre timp taiem ceapa rondele
o punem la calit lasand-o un pic sa se inmoaie si sa prinda culoare
Adaugam branza peste ceapa si amestecam bine
punem si smantana care a fost amestecata cu apa ca sa nu se branzeasca
Condimentam cu sare si piepr alb ca sa nu-i schimbam culoarea sosului
Taiem cateva ridichi marunt si le punem in sos
adaugam si usturoiul si mai lasam sa fiarba 5 minute
Carnea o taiem bucatele mai mari,o saram si o piperam si o punem mai intai la fiert dupa care o prajim
Punem carnea prajita pe o farfurie si sosul de branza deasupra
si finalul e acesta,presaram si niste patrunjel tocat fin pe deasupra si gata, buna de servit!
POFTA BUNA!!!
5 commenti:
Ce mancare buna,preferata sotui,de mult nu am facut.te pup!
Merci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!
Merci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!
eu nu stiam reteta asta,dar pare buna rau ! nu am fiert niciodata ridichi .nu amarasc sosul?
Nu amaraste sosul ridichile,pentru ca vin puse spre final,si e chiar foarte buna,Pansy!i-ti doresc un sfarsit de saptamana placut!
Posta un commento