sabato 15 maggio 2010

PUI CU TARHON SI ROSII


Din nou o mancarica usor de prearat si repede de facut,asa cum i-mi place mie,nu cu prea multa bataie de cap.

INGREDIENTE:
4 bucati ca carne de pui
4 rosii
2 cepe
1 morcov
1 legatura de tarhon
1 foaie de dafin
piper boabe
patrunjel verde
sare

MOD DE PREPARARE:
Carnea de pui se fierbe in apa cu sare

dupa care se prajesc in ulei incins

Separat intr-o lingura de ulei se pune ceapa si rosiile decojite taiate marunt

morcovul taiat cubulete

dupa ce s-au calit un pic,adaugam tarhonul taiat fin si foile de dafin,boabele de piper si sare

In sosul format se introduc bucatile de pui prajite

mai adaugam si un pahar de apa si lasam la fiert cateva minute.Se serveste cu patrunjel taiat fin

POFTA BUNA!!!

5 commenti:

Naina ha detto...

La mancarica asta merge niste ardei copt fasii pus odara cu rosiile..:-)
Arata foarte bine!

mirela ha detto...

Ce pofta mi-ai facut,arata tare bine,,,Te pup si duminica placuta.

Gabriela ha detto...

Naina,nu m-am gandit sa pun si ardei copti,data viitoare am sa incerc sa fac si cu ardei copti,acum m-ai facut curioasa abia astept sa mai fac din nou,merci de idee!o duminica placuta i-ti doresc!

pansy ha detto...

gabriela ai bucatarit destul azi.treci la cules de liliac si premii !

Gabriela ha detto...

Pansy,vin imediat,merci mult de tot!