Din nou o mancarica usor de prearat si repede de facut,asa cum i-mi place mie,nu cu prea multa bataie de cap.
INGREDIENTE:
4 bucati ca carne de pui
4 rosii
2 cepe
1 morcov
1 legatura de tarhon
1 foaie de dafin
piper boabe
patrunjel verde
sare
MOD DE PREPARARE:
Carnea de pui se fierbe in apa cu sare
dupa care se prajesc in ulei incins
Separat intr-o lingura de ulei se pune ceapa si rosiile decojite taiate marunt
morcovul taiat cubulete
dupa ce s-au calit un pic,adaugam tarhonul taiat fin si foile de dafin,boabele de piper si sare
In sosul format se introduc bucatile de pui prajite
mai adaugam si un pahar de apa si lasam la fiert cateva minute.Se serveste cu patrunjel taiat fin
POFTA BUNA!!!
5 commenti:
La mancarica asta merge niste ardei copt fasii pus odara cu rosiile..:-)
Arata foarte bine!
Ce pofta mi-ai facut,arata tare bine,,,Te pup si duminica placuta.
Naina,nu m-am gandit sa pun si ardei copti,data viitoare am sa incerc sa fac si cu ardei copti,acum m-ai facut curioasa abia astept sa mai fac din nou,merci de idee!o duminica placuta i-ti doresc!
gabriela ai bucatarit destul azi.treci la cules de liliac si premii !
Pansy,vin imediat,merci mult de tot!
Posta un commento