domenica 14 marzo 2010

TARTA CU CIOCOLATA

Usor dulce,gustos si potrivit ca intrare simpla si spectaculoasa.Se face repede si nici nu-ti trebuie mare stiinta. INGREDIENTE: Pentru aluat:100 gr unt 1 pahar cu faina 2 linguri cu zahar 2 linguri cu apa rece sare Pentru crema: 500 ml frisca 300gr ciocolata amaruie 3 linguri cu cacao 2 galbenusuri MOD DE PREPARARE: Se amesteca untul cu faina,zaharul,apa si un praf de sare. Se intinde aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace blatul la cuptor 25 de minute. Intre timp, amestecam pe foc ciocolata cu frisca nebatuta pana se topeste si se omogenizeaza. Dupa ce sa omogenizat se ia de pe foc si se adauga galbenusurile. Dupa ce s-a racorit putin,se toarna crema peste blatul racit, se mai lasa la cuptor cel mult 10-12 minute. Inainte de a servi tarta,presara cacao din belsug si orneaza dupa cum doresti Un desert cu un gust intens de ciocolata buu..n bun!

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Arata foarte bine tarta de ciocolata si vreau sa iti spun ca am facut-o si eu si a venit foarte bine.complimente

Gabriela ha detto...

Multumesc foarte mult,si ma bucur ca ti-a placut.Mersi de complimente!