domenica 14 marzo 2010
PULPE ANPANATE
INGREDIENTI:8 pulpe de pui
2 lamai
2 legaturi de ceapa verde
1 legatura de patrunjel
8 catei de usturoi
4 cepe mici
5 rosii
125 ml vin alb
ulei
busuioc
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Intr-un castron se amesteca patrunjelul si o legatura de ceapa,taiate marunt.Adaugam usturoiul zdrobit,2 linguri cu ulei,sare,piper,busuioc.coja rasa de la o lamaie si zeama de la lamaie
Se spala pulpele si le desprindem cu grija pielea.umplem portofelul astfel obtinut cu amestecul de verdeturi
Asezam carnea intr-o tava,impreuna cu ceapa si rosiile si se stroeste cu putin ulei,vin si zeama de lamaie
Se lasa la cuptor 40-45 de minute.La final,se adauga restul de ceapa verde.POFTA BUNA!!!
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento