giovedì 25 marzo 2010

GUGULUF CU NUCSOARA

Un desert foarte simplu de facut si foarte bun mai ales dimineata servit ,la un ceai sau o ceasca de cafea

INGREDIENTE:160gr zahar
100gr margarina
3 oua
150ml lapte
1 lingurita cu praf de copt
180 gr faina
2 linguri cu cacao
100gr nuci
100gr zahar pudra
2 pliculete de zahar vanilat
scortisoara,nucsoara,cuisoare

MOD DE PREPARARE:Intr-un castron,frecam margarina spuma cu  zaharul si zaharul vanilat

Adaugam ouale unul cate unul si amestecam bine

Turnam laptele si amestecam pana se incorporeaza complet

La final,presaram faina proaspat cernuta si amestecam cu praful de copt,cuisoare pisate,un praf de scortisoara si nucsoara.
Turnam trei sferturi din compozitia astfel obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt,iar deasupra punem compozitia ramasa amestecata cu cacaua si nucile pisate cu facaletul

Coacem la cuptor,la foc potrivit 35-40 de minute.Dupa ce s-a racit,rasturnam prajitura si se poate presara zahar pudra din belsug sau se poate servi si fara zahar pudra
Sper sa va placa POFTA BUNA!!!









2 commenti:

judy ha detto...

Bun trebuie sa fie!!!!!Sigur mi-ar placea!!!!Complimenti!!!Ciao.

Gabriela ha detto...

Multumesc de comlimente,judy,eu tocmai am degustat o bucatica,si sa stii ca e foarte buna,si la cafea dimineata,merge STAS!ciauo,ciauo!!!