giovedì 18 marzo 2010
CHEC ZEBRA
Foarte pufos si se face si foarte repede
INGREDIENTE:17 linguri de faina
10 linguri de zahar
5 oua
1/2praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
2 lingurite esenta de rom
1 vf de sare
MOD DE PREPARARE:Albusurile se bat spuma cu sarea si zaharul.Adaugam galbenusurile si amestecam bine.
Faina amestecata cu praful de copt, se pune in compozitia de oua si se omogenizeaza de jos in sus cu o lingura de lemn.
Se imparte compozitia in doua castroane in mod egal,dupa care facem crema de cacao.Intr-o craticioara la foc mic, punem 6ogr margarina,1 lingura de lapte,i lingura de zahar,1 lingura cu vf de cacao si amestecam pana se omogenizeaza putin.Dupa ce s-a racit se invarte bineca sa se omogenizeze
.Ungem si tapetam cu faina o tava mare de chec sau doua mai mici,si turnam in mijloc compozitia,alternand,una alba una de cacao,pina se termina compozitia
Coacem la foc mediu 45 de minute.Pufos ,bun si foarte zebros.POFTA BUNA!!!
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento