Am revenit cu o alta reteta de paste,foarte usor si rapid de facut care noua ne place foarte mult si sper ca si voua sa va placa asa cum ne place noua!
INGREDIENTE:
350gr pasta lunga
3 rosii
2 dovlecei mai mari
1 catel de usturoi
sare,piper,peperonccino
1 lingura ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Intr-o tigaie mai adanca,ideal ar fi o tigaie anume pentru paste,pentru ca e mult mai adanca decat cele normale,punem uleiul de masline si catelul de usturoi sa se caleasca.Dupa ce s-a calit scotem usturoiul din tigaie si adaugam dovleceii curatati,spalati si taiati rondele mai grosute.Lasam sa la fiert pana dovleceii se inmoaie un pic.
O data caliti dovleceii adaugam rosiile taiate marunt si lasam la calit circa 5 minute,acoperite cu capac la foc mediu,adaugam sare,piper,peperoncino,cate un pic din fiecare,amestecam bine si lasam sa mai fiarba 2-3 minute dupa care inchidem focul si lasam asa acoperit cu capac
Intre timp am pus pastele la foc in apa cu sare si o picatura de ulei,le-am lasat sa fiarba atat cat scria pe confectie,dupa care le-am scurs si le-am rasturnat in tigaia cu dovleceii si rosiile
Le amestecam foarte bine tinandu-le in tot acest timp pe foc, circa 2-3 minute dupa care pot fi servite cu parmezan ras presarat deasupra ,daca va place!
Rapid,usor si foarte gustos!Va doresc...
POFTA BUNA!!!
INGREDIENTE:
350gr pasta lunga
3 rosii
2 dovlecei mai mari
1 catel de usturoi
sare,piper,peperonccino
1 lingura ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Intr-o tigaie mai adanca,ideal ar fi o tigaie anume pentru paste,pentru ca e mult mai adanca decat cele normale,punem uleiul de masline si catelul de usturoi sa se caleasca.Dupa ce s-a calit scotem usturoiul din tigaie si adaugam dovleceii curatati,spalati si taiati rondele mai grosute.Lasam sa la fiert pana dovleceii se inmoaie un pic.
O data caliti dovleceii adaugam rosiile taiate marunt si lasam la calit circa 5 minute,acoperite cu capac la foc mediu,adaugam sare,piper,peperoncino,cate un pic din fiecare,amestecam bine si lasam sa mai fiarba 2-3 minute dupa care inchidem focul si lasam asa acoperit cu capac
Intre timp am pus pastele la foc in apa cu sare si o picatura de ulei,le-am lasat sa fiarba atat cat scria pe confectie,dupa care le-am scurs si le-am rasturnat in tigaia cu dovleceii si rosiile
Le amestecam foarte bine tinandu-le in tot acest timp pe foc, circa 2-3 minute dupa care pot fi servite cu parmezan ras presarat deasupra ,daca va place!
Rapid,usor si foarte gustos!Va doresc...
POFTA BUNA!!!
8 commenti:
yamiii,yamm,,,cat de bine arata,,,ce m-as infrupta cu o portie,,,,,mmm,,,,,pupp si Duminica frumoasa!!!
sunt foarte bune
Usor, sanatos si gustos!
Multumesc fetelor!va pup!o seara frumoasa!
Receta asta cum arate, spui ca e din restaurant, super prezentare...
Multumesc mult Surac,ma straduiesc sa-mi iasa bine prezentarile,ma bucur ca tia placut!o zi frumoasa!
Astazi am gatit spaghetti cu dovlecel si rosii. Am avut surpriza ca reteta asta sa-mi placa taaaare mult.
Foarte gustos si foarte rapid. In loc de paste am pus spaghetti di semola grano duro. Nu am pus usturoi, peperoncino sau piper ci doar busuioc pentru ca acesta e condimentul cel mai des folosit in Italia.La sfarsit am pus parmezan ras deasupra. Simplu si foaaarte delicios!!
Greeat reading your blog
Posta un commento