martedì 11 maggio 2010

FRUCTE DE MARE IMPANATE CU SOS DE PATRUNJEL


Nimic mai simplu de atat,rapid si bun.

INGREDIENTE:
1 kg fructe de mare la alegere
2 legaturi de patrunlel verde proaspat
1 catel de usturoi
1/2 ceasca de ulei de masline,merge si de floarea soarelui
1/2 cana de faina
1 cescuta cu  gris
sare
piper

MOD DE PREPARARE:
Se curata si se spala fructele de mare,dupa care cu un servet absoarbem un pic apa de pe ele si punem sare

Intr-un vas amestecam faina cu grisul si trecem fructele de mare prin ea

Intr-o tigae punem ulei  la incins si prajim fructele de mare,lasandu-le 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte daca mai trebuie mai lasati

Scoatem fructele de mare pe un servet absorbant,ca sa eliminam uleiul in exces

Eliminam coditele de la patrunjel si bagam in frulator

adaugam catelul de usturoi, sarea si,uleiul

frulam totul pana devine ca o pasta

Se serveste langa fructele de mari alaturi de un pahar de vin alb,o bunatate!mai simplu de atat!!!?

POFTA BUNA!!!

16 commenti:

pansy ha detto...

gaby,io acuma viu la tine ! m-ai lovit in moalele capului cu reteta asta.adica fara ou ?numai faina si gris? frulatorul e un blender ,presupun din poze.gata,las familie,tot si vin ! ca mor cu televizorul in fata.
draga mea ,elimina din setings,cuvantul de control,ca numai nervi aduce.

Gabriela ha detto...

Pansy,draga mea vino,ca te astept,si am sa-ti fac o portie dubla.Da e adevarat fara ou eu asa fac impanaturile pentru peste doar cu faina si putin gris,numai la snitele folosesc ou.Da cred ca blender i se spune,sincera sa fiu nu stiu,eu il chem frulator,acu nu ca vreau sa o fac pe" cocoana" dar anumite lucruri chiar nu stiu cum se numesc in RO.Numai bine!

mirela ha detto...

Am intrat sa te salut din pacate,pentru ca fructele de mare nu le pot manca,,,,Te pup si o seara placuta.

Gabriela ha detto...

Esti o dulcica Mirela,te salut si eu si o seara placuta si tie,asta e nu la toata lumea le plac fructele de mare,spre ex.soacra mea nu poate sa manance peste de nici un fel ca i se face foarte rau.pup!

Anonimo ha detto...

Imi plac mult fructele de mare
si eu pregatesc ca si tine
fara ou;
Complimenti pt blogul tau
Ft interesant!!!

Judy (Erzsébet Iudith Fat) ha detto...

Heiiiii ma cosa hai fatto qui.....se vede mi marito impazzisce(va matto per i frutti di mare)!!!
Si eu am facut dar numai cu faina,nu stiam de gris.O sa incerc si varianta ta!!!
Te pup!!!

Gabriela ha detto...

Multumesc Vera,te mai astept!

Gabriela ha detto...

Sono contenta,anche io vado matta per i frutti di mare,anzi per il pesce in generale.un bacione grande!incearca Judy ies foarte bune.

MONONOKE KITCHEN ha detto...

O reteta care combina fructe
de mare si sos verde... de vis!
Felicitari!

Gabriela ha detto...

Merci,Mononoke kitchen,chiar ca-i de vis!

Anonimo ha detto...

que rico Gabriela, los frutos de mar son mi comida preferida. Me has hecho dar ganas de preparalos. Gracias por tu hermosa visita. Saludos (la musica esta total)

Gabriela ha detto...

Gracias, Usted receptores Mejor alegra que les guste mi música y la comida que preparo, yo también como la forma de la cocina de té, nos vemos pronto!

sarah ha detto...

chiar ca este delicioasa si foarte simpu de pregatit aceasta mancare.in plus fructele de mare sunt foarte iubite in familia mea.yummy
pup cu drag

Gabriela ha detto...

Si la noi in familie se mananca foarte mult peste,mai ales fructele de mare,Sarah te pup si o zi buna sa ai!

gaby's blog ha detto...

ce simplu de facut!
trebuie neaparat incercat.
Sa ai o zi minunata!

Gabriela ha detto...

E foarte simplu de facut Gaby°strebuie neaparat sa o incerci.I-MI pare bine ca m-ai vizitat.O zi frumoasa i-ti doresc!