mercoledì 10 marzo 2010
CARNATI AN SOS DE VIN
INGREDIENTE:4-6 carnati de casa
1 kg de cartofi
2 cepe
2 ardei grasi
1 pahar de vin
1 cescuta cu sos de rosii
patrunjel
ulei
sare
MOD DE PREPARARE:Se pun cartofii antrehi la fiert an apa cu sare.
Separat ,se taie ceapa marunt si se caleste anulei, dupa care se adauga ardeii grasi taiati felii.Se stinge cu sosul de rosii si se lasa sa dea an cateva clocote .
Intr-un vas uns cu ulei,se aseaza carnatii antepati din loc an loc cu o furculita,Printre ei se pun cartofii aproape fierti.
Se toarna sosul care e deja pregatit si se lasa la cuptor 20 de minute
Se stinge apoi cu vin si se mai lasa cel mult 10 minute,dupa care se parfumeaza cu verdeata
Langa o mancare buna merge si o mamaliga binenteles cui ai place,noi o adoram
,
Se serveste cu o salata verde langa sau cu muraturi.
POFTA BUNA!!!
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento