domenica 9 gennaio 2011

La multi ani 2010-2011

La multi ani tuturor pe anul  nou cu multa sanatate,fericire si  mult noroc!Dupa cum stiti am fost plecata in vacanta de iarna!M-am intors de cateva zile si parca as vrea sa ma reintorc innapoi.A fost o vacanta foarte frumoasa,plina de energie si foarte distractiva!Craciunul l-am facut acasa cu prietenii ,iar Revelionul in Germania la rudele noastre si cu prietenii pe care ai avem in tara respectiva!De Craciun m-am pregatit si eu ca fiecare...am facut prajituri ,cozonaci,aperitive ,fripturi si multe altele.La meniul de Craciun am facut poze foarte putine,ma refer la aperitive ,pentru ca pur si simplu am uitat,am facut mai multe poze la prajituri care au fost excelente!Dar sa nu ma mai intind cu vorba si sa va arat ceea ce am pregatit de Craciun si pe unde am umblat si cum am petrecut de Revelion!
Prajituriele mele:
 Prajitura alba ca zapada
prajitura snickers
prajitura cu blat de nuca si crema de cafea,glazurata cu ciocolata
prajitura cu foi,dulceata de visine si umplutura de nuca,glazurata cu ciocolata
prajitura cu gris

cozonaci cu:nuca,mac si rahat

cotecchino cu legume
Odata cu Revelionul am sarbatarit si ziua cumnatului meu nascut pe 31 Decembrie si care a facut frumoasa varsta de 50de  ani si la 12 noaptea am servit din acest tort imens facut pentru 100 de persoane,nu va pot spune cat de bun a fost,excelent!
Va urez un an bun la toata lumea!

15 commenti:

Bianca ha detto...

Super revelion ati avut. La multi ani si un an nou fericit.

mirela ha detto...

LA MULTI ANI DRAGA!!!!!UN AN NOU CU MULTE BUCURII!!!!!DA TE-AI MUNCIT NU GLUMA,,,,CU ATATEA BUNATATI M-AS FI INVITAT SI EU CU VOI!!!!!BINE AI REVENIT SANATOASA!!!ASTEPT RETETELE,TE PUP CU MARE DRAG SI MA BUCUR CA TE-AI SIMTIT CA-N POVESTI!!!!!

C.T ha detto...

La MULTI ANI !
Sanatate , dragoste si bani.
Toate trei de le gasesti .
Esti un inger din povesti!
Oricum esti un inger bucatar.

sara & Miki ha detto...

Bine ai revenit. La multi ani. O vacanta frumoasa.

Doinitza`s cakes ha detto...

ce frumusica esti Gabriela ,vad ca mi-ai ascultat urarea si te-ai distrat,LA MULTI ANI tie ,familiei cumnatului tau si am vazut multe bunatati acolo sa pui si retetele si pozele sunt super fainute,te pupic

Gabriela ha detto...

Multumesc fetetelor de urari si chiar a fost frumos revelionul anul acesta,nu chiar ca in povesti dar... frumos,mi-a placut foarte mult!va pupacesc pe toate si am sa revin si cu retetele,numai ca poze am foarte putine din bunatatile preparate de Craciun,pentru ca au fost prea multe si nu am avut timpul necesar ca sa stau sa fotografiez fiecare preparat in parte!cate ceva din fiecare exista si sper sa va placa!ciao,ciao!!!

pansy ha detto...

adevarate sarbatori ! ce de dulciuri ai facut !tare harnicuta ai fost !

.✿*E LENA*✿. ha detto...

LA MULTI ANI,SCUMPO!
UN AN PLIN DE BUCURI SI IMPLINIRI!
UN WEEKEND EXCELENT!
TE PUP SI IMBRATISEZ CU DRAG!

3Ł 4ÝÓÙ♥ ha detto...
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
3Ł 4ÝÓÙ♥ ha detto...

Puteţi să ne precizaţi pe Blogg , dacă doriţi să luaţi premiul sau nu !

3Ł 4ÝÓÙ♥ ha detto...

Bună Seara ! Pentru articolele frumoase si prâjiturile pe care le faceţi , a-ţi fost aleasă ca , câştigătoare Test Blogger

Pentru mai multe detalii :
http://testblogger-ro.blogspot.com

Gabriela ha detto...

Multumesc mult Pansy,intradevar am facut foarte multe prajituri dar nu au fost numai pentru mine am dus foarte multe unde am facut Revelionul!te pupik,o zi buna!

Gabriela ha detto...

Elena,i-ti multumesc din suflet de urari,asemenea si tie!te pupik dulce !

Gabriela ha detto...

Woow...va multrumesc din suflet3L4YOU,nu-mi vine sa cred ca am fost aleasa castigatoare Test Blogger,bineinteles ca doresc sa-mi ridic premiul,numai ca eu locuiesc in Italia.Astept sa-mi spuneti cum sa-mi ridic premiul!va multumesc!

3Ł 4ÝÓÙ♥ ha detto...

Premiul este simbolic si pentru aceasta intrati pe
http://www.testblogger-ro.blogspot.com/ copiati insigna de pe pagina " Aplicatiilor TEST BLOGGER " si o inserati pe blogg-ul dvs.
Totodata puteti face si postari pentru reclama blogg-ului dvs.