100gr unt
25 gr ciocolata
100gr faina
3 albusuri de ou
10gr zahar
zahar vanilat
MOD DE PREPARARE:
Untul se freaca pana obtinem o crema fina,se amesteca cu faina si zaharul si se amesteca totul bine
adaugam albusurile putin cate putin,amestecand pana obtinem o crema densa si fina
intr-o tava tapetata cu hartie de copt,punem cate o lingura din aceasta compozitie formand discuri de 8-10 cm foarte subtiri.Se coc 5 minute, daca focul e prea tare se coc mai putin,pana ce marginile discurilor se rumenesc putin.Aluatul copt trebuie sa fie foarte moale pentru a putea invarti in cescuta si a da forma de fantoma
asa firbinti cum sant le luam din tava si le punem ori in forme ori in cesti de cafea,o sa spuneti ca va trebuie multe cesti de cafea nu e adevarat ,pana ce le dai forma pana ce se coc,cele din cesti se racesc si se pot scoate
Se decoreaza cu ciocolata topita dupa care se pudreaza cu zahar pudra sa dea efectul de fantoma
foarte delicioase si foarte bune la gust copiii cu siguranta vor fi foarte incantati!
POFTA BUNA!!!
22 commenti:
tare nostime mai sunt !
Imi place creativitate, super...
Dragute rau!!!
Sunt de efect,adica dragute si bune cred eu!
Noapte buna Gabriela!
Foarte reusite si de efect. Pup!
Grrrrr,che paura!!!
Sono bellissimi i tuoi fantasmini!!!
Te pup!!!
Esos fantasmitas son divinos dan pena comerlos, pero como parecen muy ricos los comerìa igual.
Besos
Super ti-au iesit,felicitari,o idee ingenioasa,pupici si o zi frumoasa!
frumusele foc!
Foarte haioase!pup
si mie mi-au placut cum au iesit Pansy,si musafirii mei au fost foarte incantati!pup!
Merci Surac!o seara faina!
multumesc Bianca!te pup!
Sant foarte bune Mariana!adica au fost ca nu a mai ramas nimic s-a mancat tot!te pupik!
merci Miki!pupici!
Grazie Judy!un bacio!
Merci Mirelus!o seara faina,pupici!
gracias Annie!un besos!
merci Geta!te pup!
Multumesc Nela!te pup si eu!
Mostruosamente e spaventosamente buoni!!!!!!!! Baci cara. . .
adica sunt moi sau crocante ,ca pe mine asta ma interesaeaza,ca 3/4 din familie sunt fani moi,nu crocante (deh,dintii )
Posta un commento