sabato 30 ottobre 2010

HAPPY HALLOWEEN



8 commenti:

DuCo ha detto...

Haha...ma gandeam ca gasesc ceva mai inspaimantator...acum sunt mai linistit.
Happy Halloween!
O seara placuta ! Ciao!

DAVELLA CULINAR ha detto...

Happy Halloween si tie! Nu-i prea draguta sarbatoarea aceasta, dar...Merci de vizita Gabriela. Marti, 2 noiembrie voi fi pentru 3 zile la Milano. Este prima data cand vizitez Italia. O duminica placuta si pupici!

pansy ha detto...

In Transilvania de halloween se comemoreaza mortii familiei,e sarbatoarea luminatiei, asa se numeste.cand eram mica,scobeam dovleci si puneam lumanare in ei,era mare distractie.Daca cauti pe internet ai sa vezi cu totul are o legatura.

Gabriela ha detto...

Micky65,nu am vrut sa pun nimic inspaimantator doar sa va urez la toti"happy halloweem!ma bucur ca esti mai linistit si ma bucur foarte mult de vizita!o seara faina!te mai astept!

Gabriela ha detto...

Prima oara si sper sa-ti si placa,Milano e un oras foarte frumos!astept sa-mi spui cum a fost!vacanta placuta!te pup!

Gabriela ha detto...

Merci Pansy,stiu ca totul are o legatura si mi-a duc aminte cum baiatul meu cand era la gradinita scobea dovlecei si puneau cate o lumanare in interior,era foarte distractiv,si cand se intuneca se adunau toti copii intr-o gradina mare si cantau spuneau poezii,foarte frumos!o seara faina!

Doinitza`s cakes ha detto...

ce tare! si mie imi place sa scobesc bostaneii la fel ca fiului tau,la tara impreuna cu fetita de distram grozav pe chestia asta,puneam lumanarea si abia asteptam noaptea,pupici

Gabriela ha detto...

E foarte distractiv Doinitza sa te joci alaturi de copii!te puup! o seara faina!