mercoledì 15 settembre 2010

VACANTA ULTIMA PARTE

Si cum va povestisem in prima parte ,de peripetiile mele pe care le-am avut in aceasta vacanta si pe care vi lle-am aratat doar o parte din ele,am sa continui cu restul si ultima parte din aceasta vacanta minunata!Aici am fost la nunta unui var de-al sotului de care va spusesem la inceput,iar in poza dupa cum vedeti sant eu,sotul si fiul meu.A fost o nunta foarte frumoasa!La noi cum poate si in multe alte parti ale tarii  cu o zi inainte de nunta la poarta mirelui,a miresei si a nasilor se pune brad la poarta ca lumea sa stie ca la acea casa va fi o nunta.Mirele ca de la el pleaca totul i-si cheama cativa prieteni neinsurati ca sa-i bata bradul la poarta,si 2-3 lautari ca sa le cante in timp ce se pune bradul si de aici pleaca impreuna cu totii la nasi si la mireasa unde se va face acelasi tip de traditie.


Eu si sufletelul meu de baiat.
A trecut si aceasta nunta si a urmat un alt eveniment important din viata socrilor mei,au implinit 40 de ani de casatorie si petrecerea a fost la un restaurant rustic foarte frumos din orasul Rasnov unde va recomand cu drag sa mergeti daca va aflati prin zona"LA ROSENAU"asa se cheama restaurantul.
si cam asta a fost si cu petrecerea socrilor mei si spre final inainte sa ne intoarcem in Italia am facut un gratar cu familia si prietenii la padure.
Acest pui de vulpe era la marginea padurii si nu va puteti imagina ce frumos a stat la sedinta foto pe care i-am facut-o,nu s-a speriat chiar de loc,eu eram mai speriata decat ea.
nepotica noastra,si cu asta am terminat cu vacanta.Drumul spre Italia a fost lung si plictisitor.

Sper sa va fi placut si sper ca nu va-ti plictisit!

9 commenti:

Anca (tort.personalizat) ha detto...

Frumoasa vacanta. Se vede din poze. Ai o familie frumoasa. O toamna la fel de incantatoare iti doresc!

Judy (Erzsébet Iudith Fat) ha detto...

Sa va fie de bine!!!Frumoase poze!!!

sara & Miki ha detto...

O familie frumoasa. Frumoase poze si o vacanta pe masura. Pupici.

alialexa2006 ha detto...

frumoase poze.....familie frumoasa si numeroasa....sa iti traiasca flacaul....pupici

gabriela vasii ha detto...

Multumesc felelor asemenea!va pup pe toete si va doresc o zi minunata!

Miodrag Surac ha detto...

Super vacanta, super distractie...

gabriela vasii ha detto...

Merci Surac chiar a fost o vacanta distractiva!i-ti doresc o zi minunata!

Muty ha detto...

Multumesc pentru comentariu. Ai un blog foarte elegant. Eu sunt...la inceput inca. Vreau sa incerc si eu reteta cu pere. Promit ca o sa te mai vizitez.

Doinitza`s cakes ha detto...

Gabriela superbe pozele,la fel si traditiile,viata lunga si fericita socrilor tai,iar tu ai o familie minunata,,baiatul parca e fratele tau nu copilul,arati tare bine cu un copil asa mare iar nepotica e ca o papusa Barbie,m-ai incantat cu povestiora ta cum sa ma plictisesti,atat doar ca am fost tare ocupata si vulpita aia e fotogenica stia ca o sa fie vedeta,pupici