sabato 11 settembre 2010

INTOARCEREA DIN VACANTA

S-a terminat si vacanta,a fost foarte scurta dar in acelasi timp foarte placuta!Cu foarte mare tristete va spun ca imi pare foarte rau ca m-am intors in Italia,n-as mai fi vrut sa mai plec din Romania,asa bine m-am simtit si asa de frumos a fost..... si distractie la maxim cat a incaput.Cand ma gandesc cat de frumos a fost ,ma prinde iarasi dorul de casa!Am revenit cu cateva fotografii din vacanta mea de neuitat,pe care vreau sa vi le arat si voua sa vedeti si voi cam pe unde mi-am facut de cap si pe unde am umblat de nebuna!Am fost si la nunta unui var de-al nostru mai precis din partea sotului unde m-am distrat de minune,am dansat pana dimineata.A fost foarte foarte frumos,mancare foarte buna si nuntasi pe cinste!Am sa incep prin a va prezenta renumita noastra Cetatea Rasnovului,adica ce a mai ramas din ea,ca prea multe nu a mai ramas,niscai ziduri daramate si bolovani,sper sa va placa!

Aceasta este Cetatea Rasnov vazuta din oras:
Drumul spre Cetate a fost foarte greu de urcat avand in vedere ca am luat ceva kg in plus,mancand tot ce s-a putut mnca pe toata perioada vacantei asa ca daca ma vedeti un pic mai durdulie sa nu va speriati...hi,hi,hi!!!
La iesirea din cetate am gasit doua scaune pe care m-am asezat sa ma hodihnesc ca facusem febra la picioare de atata urcat si coborat!
I-am spus sotului meu ca eu raman aici,iar el mi-a raspuns...bine!dar mai intai hai sa-ti arat ceva.Si ce credeti ca-mi arata "lanturi"a zis ca ma leaga de acele lanturi ca la anul cand mai vine sa fie sigur ca ma gaseste tot aici!
Cam asta a fost plimbarea mea la CETATEA RASNOV!Sper sa va fi placut cat de cat!
Si acum mergem la Castelul BRAN,dar nu am intrat in castel pentru ca am fost de foarte multe ori si de data asta nu am mai intrat.In schimb l-am fotografiat pe dinafara.
Cam atat pentru astazi,continuarea maine daca mai aveti chef si nu v-ati plictisit,va puuup!

11 commenti:

Bianca ha detto...

Frumoasa cetatea Rasnov. Eu nu am fost niciodata!!!
Si eu am fost la Bran anul asta.
Si ce imi place cascavalul ala afumat!! Yamy Yamy

pansy ha detto...

pacat ca e asa putin artizanat romanesc ! sa vezi si nimicuri chinezesti vandute in asemenea locuri,parca e pacat.nu ca as fi eu vreo nationalista.totusi ...!
a propos de dorul tau de casa si regretul intoarcerii in italia.eu iubesc romania,dar cred ca cea mai frumoasa tara este italia.

Agenda di Nico ha detto...

Ce frumos ..eram copil cand am vizitat Rasnovul. Uite asa mi-ai starnit atatea amintiri ..si asa mai vad si eu ce schimbari mai sunt la noi in tara. Nu mai plictisit deloc ..astept restul pozelor.
O duminica placuta...baci!

mirela ha detto...

Bine ai revenit,ma bucur ac te-ai distrat si odihnit,dar mi-a fost dor de tine,desi nu ne cunoastem mi-ai intrat virtual la suflet.Te pup si astept restul de poze.O duminica placuta!!!!

alialexa2006 ha detto...

bine ai revenit.....chiar mi-ai lipsit.....e frumoasa Romania dar cu tot ce se vede la televizor nu prea imi place....frumoase poze.....asa mai vedem ce se mai schimba pe acolo....pupici si astept continuarea...duminica placuta

Gabriela ha detto...

Da...e frumoasa cetatea Rasnov Bianca nimic de zis,poate unde sant un pic obisnuita cu ea de nu mi se mai pare cine stie ce de frumoasa.In schimb castelul Bran e mult mai frumos si poti vedea mult mai multe in interiorul lui.Casul afumat mmmm...o bunatate i-mi place si mie foarte mult!te pup si i-ti doresc o zi buna!

Bárbara ha detto...

Que lindo esse lugar, como não posso sair do Brasil, sempre viajo com as postagens dos amigos.
Bjs Bárbara do Aroma Doce

Gabriela ha detto...

Ai dreptate Pansy,prea putin artizanat Romanesc mai exista in Romania dar ce sa-i facem asta e ne bucuram si de putinul care a mai ramas!Cat despre Italia o fi ia cea mai frumoasa tara cu toate ca pe mine nu prea ma atrage cum ma atrage Romania,dar sincer nu as vrea sa raman aici pe tot restul vietii.Sper!!!pup si o zi buna!

Gabriela ha detto...

Ma bucur ca nu te-ai plictisit Nicoleta,oricum s-au facut o gramada de schimbari,si parca de cate ori ma duc acasa e tot mai frumos,tot timpul vezi ceva schimbat in bine bineinteles si parca tot mai mult ma atrage!te pupik si sa ai o zi minunata!

Gabriela ha detto...

Si mie mi-a fost dor de tine Mirelus si bine te-am gasit.Si sa nu crezi ca nu am intrat pe net sa vad ce faci si ce ai mai combinat,ca gresesti,un pic de timp in fiecare zi mi-am facut sa vad ce bucataresti!Te pup dulce si-ti doresc o duminica placuta!P.S daca vrei sa ne vedem si sa vb ne putem vedea pe Yahoo sau pe skype,astept raspuns!

Gabriela ha detto...

Chiar ma bucur sa aud ca ti-am lipsit Alialexa 2000 nu ma asteptam!E foarte frumoasa Romania,dar mai are si ea partile ei urate ca de altfel in toate tarile(bune si rele)dar eu pe alea rele si urate nu vreau sa le vad!pupici dulci si duminica placuta!