Pagine

martedì 5 ottobre 2010

PESTE IN SOS DE ROSII

INGREDIENTE:
1kg filet de peste,pangasius,merluciu,etc
4-5 rosii mari
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben si verde
1 legatura ceapa verde
2-3 frunze de busuioc
ulei de masline
sare
piper

MOD DE PREPARARE:
Tocam ceapa verde marunt si o calim intr-o lingura de ulei de masline
dupa ce sa calit,adaugam si ardeii taiati marunt si mai lasam sa fiarba inca cinci minute la foc domol amestecand continuu

Rosiile le curatam de coja si pe ele dupa care le taiem marunt si le adaugam in oala,lasam sa fiarba circa 30 de minute la foc potrivit amestecand continuu
Intre timp spalam filetul de peste,eu am folosit pangasius si il taiem in bucati mai marisoare,dupa care il adaugam si pe el in sosul de rosii
lasam sa mai fiarba inca 15-20 de minute la foc mediu,adaugand frunzele de busuioc,sarea si piperul,dupa care se poate servi
Gustos,delicios,hmmmmm,yammy,yammy!
POFTA BUNA!!!



11 commenti:

  1. ce apetisant arata ! am sa incerc si eu pangasius gatit astfel.

    RispondiElimina
  2. premii de toamna te asteapta la mine pe blog, pupici:*

    RispondiElimina
  3. Apetisant... pestele alb cu sosul rosu, te imbie sa-l mananci.

    RispondiElimina
  4. Pansy,incearca-l sigur o sa-ti placa!

    RispondiElimina
  5. Merci,Dana am sa le iau cat de curand posibil!esti o dulce!pupici!

    RispondiElimina
  6. Hmmmm!!! si ce bun a fost Miki!!!pupik!

    RispondiElimina
  7. Multumesc Surac,daca tu spui atunci e ok!ma bucura foarte mult comentariile tale!o zi buna!

    RispondiElimina
  8. si eu fac Pangratius asa,numai ca nu puneam busuioc,am sa pun de acum inainte,ca arata traznet,daca tot mi-ai dat idee am sa fac luni si pane si crocanti si asa,papa

    RispondiElimina
  9. Nu ma omor dupa peste, dar ... cand am vazut aceste poze ... mi-a plouat in gura. Felicitari!
    Te-am adaugat in blogroll.

    RispondiElimina
  10. hello!This was a really terrific subject!
    I come from milan, I was luck to look for your Topics in google
    Also I obtain a lot in your theme really thanks very much i will come later

    RispondiElimina