Pagine
▼
venerdì 1 ottobre 2010
RULOURI CU SPANAC SI RICOTTA
INGREDIENTE:
4 oua
4 linguri faina
150ml lapte
300gr ricotta
200gr spanac
100gr cascaval
4-5 rosii
1-2 catei de usturoi
busuioc
100gr smantana
unt
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Intr-un castron,batem ouale cu un praf de sare si piper,dupa care incorporam treptat faina,laptele si batem pana se desfac toate cocoloasele.
Din compozitia astfel obtinuta,pregatim clatitele.
Separat frecam ricotta cu un praf de sare si piper,adaugand cascavalul ras si spanacul fiert separat si tocat marunt
Amestecam bine de totul pana ce se omogenizeaza bine compozitia,iar cu aceasta umplutura de spanac,umplem clatitele si le asezam intr-o tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt
Le dam la cuptorul incins cateva minute.Intre timp am spalat rosiile,le-am taiat cubulete si impreuna cu usturoiul,busuiocul si un praf de sare,am facut sosul bineinteles bagand totul la robot
Am servit rulourile cu smantana si sos de rosii,o bunatate,va sfatuiesc sa le incercati pentru ca sant absolut delicioase!
POFTA BUNA!!!
Riquísimos es uno de mis platos preferidos.
RispondiEliminaBesos
Questi li faccio pure io e sono buonissimi!!!! Brava Gabriela, e buona domenica!!!
RispondiEliminaMMm trimite si aici o portie:))
RispondiEliminaioi ce pofta mi-ai facut,daca-s la fel de bune cum sunt de aspectoase,apoi n-am cuvinte,pupici
RispondiEliminaGabi,te rog o jumatate de clatita!arata demential!
RispondiEliminaCu ce pot inlocui ricota?sau se poate sa nu pun?e prea mult de umblat,doar daca nu gasesc intimplator si o fac atunci!
Sa nu stergi postarea s-o gasesc mereu!
Te pup!
Gabi,te rog o jumatate de clatita!arata demential!
RispondiEliminaCu ce pot inlocui ricota?sau se poate sa nu pun?e prea mult de umblat,doar daca nu gasesc intimplator si o fac atunci!
Sa nu stergi postarea s-o gasesc mereu!
Te pup!
Multumesc,grazie fetelor,Annie,sono contenta che ti piace,Speedy70grazie,i tuoi comenti mi fano sempre piaccere,Bianca ti-as trimite daca ai fi mai aproape,Doinitza sant la fel de bune,Mariana poti inlocui branza cu orice branza i-ti place tie,numai ca trebuie sa mai adaugi in compozitie smantana ca sa devina mai omogena,pentru ca altfel nu poti intinde compozitia pe clatita,reteta va ramane aici eu nu le sterg!va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa!pe curand!
RispondiEliminaCiao ! Le tue crepes mi sembrano buonissime ! Complimenti !
RispondiEliminaCiao Gabriela, felice di conoscerti! Complimenti queste crepes sono molto appetitose! A presto buona settimana
RispondiEliminaGrozave! Si arata de milioane!
RispondiEliminaArata foarte bine, de gust nu mai comentez, mi sa facut pofta e super...
RispondiEliminaGrazie Rossella,e benvenuta nella mia cucina!baci!
RispondiEliminaGrazie Ornella,mi fa tanto piacere di conoscerti e benvenuta sul mio blog!a presto!baci!
RispondiEliminaMerci,Mononoke,i-ti doresc o zi minunata!pupici!
RispondiEliminaHmmmm!in sfarsit ti-am facut pofta cu ceva Surac,ma bucur foarte mult!o zi faina!!!
RispondiElimina