INGREDIENTE:
4 rosii
200gr paste
1 fir de ceapa verde
2 catei de usturoi
4 linguri de smantana
1 lingura unt
1 legatura de patrunjel
ulei de masline
sare
MOD DE PREPARARE:
Spalam bine rosiile,le stergem,taiem deasupra un capacel si scoatem cu grija pulpa
Separat punem la fiert pasta in apa cu sare si o lingurita cu ulei de masline.Dupa ce s-au fiert le scurgem si le tragem putin in unt
Intr-un castron amestecam pastele racite cu ceapa,patrunjelul tocat fin si smantana amestecata cu usturoiul si un pic de sare
cu aceasta compozitie umplem rosiile scobite si punem capacelul deasupra.Un aperitiv rapid si foarte gustos!
POFTA BUNA!!!
Pe cat de faina , per atat de interesanta reteta...
RispondiEliminace simpatice sunt,eu umplu rosiile cu pasta de branza si marar,e o idee interesanta,sa vad daca le place la ai mei,daca nu le mananc eu pe toate,hihihiduminica placuta,pupici
RispondiEliminaarata grozav ! am vazut o reteta foarte asemanatoare intr- carte a lui Pastorel Theodoreanu si le zicea rosii italienesti.
RispondiEliminauu ce bine arata!! super !
RispondiEliminacred ca sunt delicoase!
Multumesc,Surac!o duminica placuta!
RispondiEliminaDe obicei Doinitza,le umplu si eu ca branza si marar,numai ca de data aceasta am vrut sa fac ceva mai divers!o duminica placuta!
RispondiEliminaMerci Pansy,eu reteta am preluato dintr-o revista Romaneasca si mi s-a parut foarte interesanta,si fiind umplute cu paste sigur sant alla Italiana!o duminica placuta!
RispondiEliminaDe aratat ,arata foarte bine Iulia,cat despre delicioase,nu ma prea dau in vant dupa ele"adevarul"o duminica placuta!
RispondiEliminaArata mirific! O duminica minunata in continuare!
RispondiEliminaArată super...
RispondiEliminaşi cred că sunt dlicioase..
Să ai o după amiază frumoasă!
Te îmbrăţişez cu mare drag!
Condivido pienamente il suo punto di vista. Mi piace questa idea, sono pienamente d'accordo con te.
RispondiEliminaCondivido pienamente il suo punto di vista. L'idea di un buon supporto.
Ottima idea per gustare gli ultimi pomodori!!! Ciao Gabriela!
RispondiEliminaWau,ce minunate sunt!am sa fac si eu negresit ca reteta e pe gustul meu!Multumesc!
RispondiEliminaO saptamina minunata!
Grazie speedy!un bacio!
RispondiEliminaMa bucur Mariana ca reteta mea e pe gustul tau,sper sa-ti placa!
RispondiEliminaFaina combinatie.Te pup.O zi faina.
RispondiElimina