Pagine

sabato 25 settembre 2010

ROSII CU SALATA RECE

INGREDIENTE:
4 rosii
200gr paste
1 fir de ceapa verde
2 catei de usturoi
4 linguri de smantana
1 lingura unt
1 legatura de patrunjel
ulei de masline
sare

MOD DE PREPARARE:
Spalam bine rosiile,le stergem,taiem deasupra un capacel si scoatem cu grija pulpa

Separat punem la fiert pasta in apa cu sare si o lingurita cu ulei de masline.Dupa ce s-au fiert le scurgem si le tragem putin in unt
Intr-un castron amestecam pastele racite cu ceapa,patrunjelul tocat fin si smantana amestecata cu usturoiul si un pic de sare
cu aceasta compozitie umplem rosiile scobite si punem capacelul deasupra.Un aperitiv rapid  si foarte gustos!
POFTA BUNA!!!

16 commenti:

  1. Pe cat de faina , per atat de interesanta reteta...

    RispondiElimina
  2. ce simpatice sunt,eu umplu rosiile cu pasta de branza si marar,e o idee interesanta,sa vad daca le place la ai mei,daca nu le mananc eu pe toate,hihihiduminica placuta,pupici

    RispondiElimina
  3. arata grozav ! am vazut o reteta foarte asemanatoare intr- carte a lui Pastorel Theodoreanu si le zicea rosii italienesti.

    RispondiElimina
  4. uu ce bine arata!! super !
    cred ca sunt delicoase!

    RispondiElimina
  5. De obicei Doinitza,le umplu si eu ca branza si marar,numai ca de data aceasta am vrut sa fac ceva mai divers!o duminica placuta!

    RispondiElimina
  6. Merci Pansy,eu reteta am preluato dintr-o revista Romaneasca si mi s-a parut foarte interesanta,si fiind umplute cu paste sigur sant alla Italiana!o duminica placuta!

    RispondiElimina
  7. De aratat ,arata foarte bine Iulia,cat despre delicioase,nu ma prea dau in vant dupa ele"adevarul"o duminica placuta!

    RispondiElimina
  8. Arata mirific! O duminica minunata in continuare!

    RispondiElimina
  9. Arată super...
    şi cred că sunt dlicioase..
    Să ai o după amiază frumoasă!
    Te îmbrăţişez cu mare drag!

    RispondiElimina
  10. Condivido pienamente il suo punto di vista. Mi piace questa idea, sono pienamente d'accordo con te.
    Condivido pienamente il suo punto di vista. L'idea di un buon supporto.

    RispondiElimina
  11. Ottima idea per gustare gli ultimi pomodori!!! Ciao Gabriela!

    RispondiElimina
  12. Wau,ce minunate sunt!am sa fac si eu negresit ca reteta e pe gustul meu!Multumesc!
    O saptamina minunata!

    RispondiElimina
  13. Ma bucur Mariana ca reteta mea e pe gustul tau,sper sa-ti placa!

    RispondiElimina