Simplu bun si foarte usor de facut!
INGREDIENTE:
500gr inimi de curcan
2 morcovi
2 cepe
1 cutie cu ciuperci
1 cana cu suc de rosii
5 catei de usturoi
2,3 fire de patrunjel
sedano(telina, cozile verzi)
2,3 frunze busuioc
sare
boia
ulei
PENTRU BUSEURI:
500gr cartofi
2 oua
100gr faina
150gr telemea
sare
MOD DE PREPARARE:
Taiem cele 2 cepe marunt si le punem la calit intr-o lingura de ulei
adaugam si inimile de curcan taiate dupa preferinta pentru ca sant prea mari ca sa le lasi intregi.Eu le-am taiat rondele,si lasam la inabusit cateva minute.
punem ciupercile taiate in 4 si morcovii taiati mai marunt si lasam sa dea in clocot
dupa ce a dat cateva clocote,turnam sucul de rosii si aromatizam cu usturoiul tocat marunt,si lasam sa scada la foc mic
Intre timp am pus cartofii la fiert in apa cu un pic de sare.Dupa ce s-au fiert ai curatam de coaja,si ai zdrobim
adaugam branza rasa,ouale,sare,faina si framantam usor
modelam buseurile si le asezam intr-o tava cu hartie de copt.Le lasam la cuptor la copt ,pana capata o culoare aurie
tocanita se serveste cu aceste buseuri delicioase
POFTA BUNA!!!
Pare rustic, foarte fain...
RispondiEliminaMmmm... pare delicios... chiar as manca asa ceva... e pe gustul meu... Neaparat trebuie sa incerc. Multumim de reteta.
RispondiEliminaFoarte bun... iar buseurile de nota 10. Pupici.
RispondiEliminaFoarte bine arata ...delicios!
RispondiEliminaCara Gabriela, la tua cucina è davvero sfiziosissima; ogni volta che passo da te copio la ricetta!!! Grazie, un abbraccio!
RispondiEliminan-am mancat asa ceva,dar arata tare bine,eu fac mancarea asta cu pipote de pui sau cu ficatei dar fara ciuperci si morcovi(astea sigur dau dulceata mai mare mancarii)te pup
RispondiEliminaMerci,Surac!
RispondiEliminaFelis,a iesit tare bun si daca vrei sa faci si tu fa cu cea mai mare incredere nu vei regreta!pupik!
RispondiEliminaMultumesc Sara & amp!pupici!
RispondiEliminaMerci,nela!pup si o seara minunata!
RispondiEliminaGrazie Speedy70,sono davvero molto contenta che tu stia provando le mie ricette!un bacio!
RispondiEliminaProbeaza Doinitza,sigur i-ti va placea!te pup si o seara minunata!
RispondiEliminaE brava la mia Gaby!!!!Arata tare bine....si inimile de curcan sunt foarte bune!!!Sa ai noapte buna!!!
RispondiEliminaUn piattino per me, molto insolito e particolarissimo!!! Quasi quasi lo provo; baci Gabriela!
RispondiElimina