Pagine

domenica 10 ottobre 2010

ARDEI UMPLUTI IN SOS DE ROSII

INGREDIENTE:
12ardei grasi
750gr  carne de porc
750gr carne vita
2-3 cepe
1 morcov
100 gr orez
700 ml  suc de rosii+1 cutie cu rosii in sos
marar
patrunjel
2 foi dafin
1 lingurita zahar
1 lingura faina
1 ou
sare
piper


MOD DE PREPARARE:

Punem carnea intr-un castron mai mare,adaugam ceapa taiata marunt,morcovul,mararul,patrunjelul,oul,sarea si piperul,si amestecam bine ca sa se imbine gusturile intre ele

Adaugam si orezul care a fost spalat si scurs de apa,il amestecam si pe acesta,si cu aceasta compozitie umplem ardeii.Eu ardeii ai curat ai spal dupa care cu o scobitoare ai intep ca sa pota patrunde apa pana in compozitie sa fiarba orezul bine
Punem apa peste ardei atat cat sa ai acopere si ai lasam sa fiarba cam 1,1/2h,dupa care eu ai scot intr-un vas
Intr-o oala mai mare punem faina cu sucul de rosii si preparam sosul,diluindul cu apa in care a fiert ardeii,adaugam lingurita de zahar, sare si piper dupa gust si foile de dafin
Lasam sa fiarba cam 5 minute dupa care adaugam ardeii si mai lasam inca 5 minute la fiert
Ii lasam sa se racoreasca un pic,dupa care pot fi serviti.Sant foarte ,foarte deliciosi cu acest sos dulce acrisor,va recomand sa-i incercati sigur va vor placea!
POFTA BUNA!!!

25 commenti:

  1. Arata bine!!! Eu nu sunt fan al ardeilor umpluti dar ai tai arata bine. Ardeii:))
    Pupici

    RispondiElimina
  2. Gabriela arată super
    ardei tăi şi cum de ai
    gsit numai roşi...mi-ai
    făcut poftă ..îmi fac şi eu..
    Să ai o după amiază superbă!
    Te pup şi îmbrăţişez cu drag!

    RispondiElimina
  3. Complimenti Gabriela, un ghiottissimo piatto unico e di gran sapore!! Un bacio!!!

    RispondiElimina
  4. Complimenti Gabriela, una deliziosa preparazione! Io adoro la verdura ripiena e poi se è accompagnata ad un gustoso sughetto di pomodoro ancora meglio! Ciao e buona settimana

    RispondiElimina
  5. Hmm ce bunatate trebuie sa fie !ador ardeii umpluti ! te pup

    RispondiElimina
  6. Elena ardeii rosii erau mai mici decat ceilalti galbeni-verzi,asa ca m-am hotarat sa iau numai rosii,si au fost tare buni!te pupik cu drag!

    RispondiElimina
  7. Surac din pacate nu mai am,dar cu prima ocazie,esti invitatul meu!o zi buna!

    RispondiElimina
  8. Grazie Speedy!e davero un piatto delizioso!baci!

    RispondiElimina
  9. Grazie Ornella,!ti auguro una bella giornata!baci!

    RispondiElimina
  10. Chiar ca sant o bunatate Nela,i-mi plac si mie foarte mult!te puup!

    RispondiElimina
  11. Arata mai mult decat frumos
    asa, rosii si grasuti,
    cu sos si umplutura
    care ne lasa apa-n gura!

    RispondiElimina
  12. Cand vin la tine la un ardel umplut????Arata senzational!!!!Brava cara mia!!!

    RispondiElimina
  13. Ciao Gabriela ! Ma che bei peperoni ! Mi sembra di sentirne il profumo !!! bravissima !

    RispondiElimina
  14. Ciao Grabriela, grazie per la visita, piacere di fare la tua conoscenza e quella del tuo blog. Ti faccio i miei complimenti ci sono delle favolose ricette. A presto Daniela.

    RispondiElimina
  15. Buna.

    Sunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.

    Siteul se afla aici http://www.rodie.info/

    Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.

    Astept un raspuns.
    Multumesc pentru timpul acordat.

    RispondiElimina
  16. Gustosi , precum viata si la fel de frumosi precum bucatareasa!

    RispondiElimina
  17. Merci,Mononoke,au fost tare gustosi!pupik!

    RispondiElimina
  18. Oricand vrei tu Judy,eu te astept!pupici!

    RispondiElimina
  19. Grazie Daniela,il piacere e tutto mio!un bacione grande!

    RispondiElimina
  20. Ei CT,ma faci sa ma inrosesc!multumesc din suflet pentru complimente!te pupik dulce!

    RispondiElimina
  21. ma enervezi ,ca ai tai arata mai bine ca si-ai mei ca-s rosii

    RispondiElimina