12ardei grasi
750gr carne de porc
750gr carne vita
2-3 cepe
1 morcov
100 gr orez
700 ml suc de rosii+1 cutie cu rosii in sos
marar
patrunjel
2 foi dafin
1 lingurita zahar
1 lingura faina
1 ou
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Punem carnea intr-un castron mai mare,adaugam ceapa taiata marunt,morcovul,mararul,patrunjelul,oul,sarea si piperul,si amestecam bine ca sa se imbine gusturile intre ele
Punem apa peste ardei atat cat sa ai acopere si ai lasam sa fiarba cam 1,1/2h,dupa care eu ai scot intr-un vas
Intr-o oala mai mare punem faina cu sucul de rosii si preparam sosul,diluindul cu apa in care a fiert ardeii,adaugam lingurita de zahar, sare si piper dupa gust si foile de dafin
Lasam sa fiarba cam 5 minute dupa care adaugam ardeii si mai lasam inca 5 minute la fiert
Ii lasam sa se racoreasca un pic,dupa care pot fi serviti.Sant foarte ,foarte deliciosi cu acest sos dulce acrisor,va recomand sa-i incercati sigur va vor placea!
POFTA BUNA!!!
Arata bine!!! Eu nu sunt fan al ardeilor umpluti dar ai tai arata bine. Ardeii:))
RispondiEliminaPupici
Gabriela arată super
RispondiEliminaardei tăi şi cum de ai
gsit numai roşi...mi-ai
făcut poftă ..îmi fac şi eu..
Să ai o după amiază superbă!
Te pup şi îmbrăţişez cu drag!
Imi place, vreau si eu...
RispondiEliminaComplimenti Gabriela, un ghiottissimo piatto unico e di gran sapore!! Un bacio!!!
RispondiEliminaComplimenti Gabriela, una deliziosa preparazione! Io adoro la verdura ripiena e poi se è accompagnata ad un gustoso sughetto di pomodoro ancora meglio! Ciao e buona settimana
RispondiEliminaHmm ce bunatate trebuie sa fie !ador ardeii umpluti ! te pup
RispondiEliminaMerci,Bianca!o zi buna!
RispondiEliminaElena ardeii rosii erau mai mici decat ceilalti galbeni-verzi,asa ca m-am hotarat sa iau numai rosii,si au fost tare buni!te pupik cu drag!
RispondiEliminaSurac din pacate nu mai am,dar cu prima ocazie,esti invitatul meu!o zi buna!
RispondiEliminaGrazie Speedy!e davero un piatto delizioso!baci!
RispondiEliminaGrazie Ornella,!ti auguro una bella giornata!baci!
RispondiEliminaChiar ca sant o bunatate Nela,i-mi plac si mie foarte mult!te puup!
RispondiEliminaArata mai mult decat frumos
RispondiEliminaasa, rosii si grasuti,
cu sos si umplutura
care ne lasa apa-n gura!
Cand vin la tine la un ardel umplut????Arata senzational!!!!Brava cara mia!!!
RispondiEliminaCiao Gabriela ! Ma che bei peperoni ! Mi sembra di sentirne il profumo !!! bravissima !
RispondiEliminaCiao Grabriela, grazie per la visita, piacere di fare la tua conoscenza e quella del tuo blog. Ti faccio i miei complimenti ci sono delle favolose ricette. A presto Daniela.
RispondiEliminaBuna.
RispondiEliminaSunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.
Siteul se afla aici http://www.rodie.info/
Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.
Astept un raspuns.
Multumesc pentru timpul acordat.
Gustosi , precum viata si la fel de frumosi precum bucatareasa!
RispondiEliminaMerci,Mononoke,au fost tare gustosi!pupik!
RispondiEliminaOricand vrei tu Judy,eu te astept!pupici!
RispondiEliminaGrazie Rossella!un bacio!
RispondiEliminaGrazie Daniela,il piacere e tutto mio!un bacione grande!
RispondiEliminaCu mare placere Rodie!
RispondiEliminaEi CT,ma faci sa ma inrosesc!multumesc din suflet pentru complimente!te pupik dulce!
RispondiEliminama enervezi ,ca ai tai arata mai bine ca si-ai mei ca-s rosii
RispondiElimina