Pentru aceasta mancarica nu am cuvinte,e absolut gustoasa si foarte usor de facut,buuna.buuna!!!
INGREDIENTE:
1 legatura de ceapa verde
2 catei de usturoi
250 de gr de branza dulce
250 gr smantana
1kg carne de vita
4-5 ridichi
piper alb
sare
unt
MOD DE PREPARARE:
Punem intr-o tigae putin unt si-l lasam sa se topeasca
intre timp taiem ceapa rondele
o punem la calit lasand-o un pic sa se inmoaie si sa prinda culoare
Adaugam branza peste ceapa si amestecam bine
punem si smantana care a fost amestecata cu apa ca sa nu se branzeasca
Condimentam cu sare si piepr alb ca sa nu-i schimbam culoarea sosului
Taiem cateva ridichi marunt si le punem in sos
adaugam si usturoiul si mai lasam sa fiarba 5 minute
Carnea o taiem bucatele mai mari,o saram si o piperam si o punem mai intai la fiert dupa care o prajim
Punem carnea prajita pe o farfurie si sosul de branza deasupra
si finalul e acesta,presaram si niste patrunjel tocat fin pe deasupra si gata, buna de servit!
POFTA BUNA!!!
Ce mancare buna,preferata sotui,de mult nu am facut.te pup!
RispondiEliminaMerci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!
RispondiEliminaMerci,Mirela,e si preferata sotului meu.pupic!
RispondiEliminaeu nu stiam reteta asta,dar pare buna rau ! nu am fiert niciodata ridichi .nu amarasc sosul?
RispondiEliminaNu amaraste sosul ridichile,pentru ca vin puse spre final,si e chiar foarte buna,Pansy!i-ti doresc un sfarsit de saptamana placut!
RispondiElimina