Pagine

martedì 11 maggio 2010

FRUCTE DE MARE IMPANATE CU SOS DE PATRUNJEL


Nimic mai simplu de atat,rapid si bun.

INGREDIENTE:
1 kg fructe de mare la alegere
2 legaturi de patrunlel verde proaspat
1 catel de usturoi
1/2 ceasca de ulei de masline,merge si de floarea soarelui
1/2 cana de faina
1 cescuta cu  gris
sare
piper

MOD DE PREPARARE:
Se curata si se spala fructele de mare,dupa care cu un servet absoarbem un pic apa de pe ele si punem sare

Intr-un vas amestecam faina cu grisul si trecem fructele de mare prin ea

Intr-o tigae punem ulei  la incins si prajim fructele de mare,lasandu-le 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte daca mai trebuie mai lasati

Scoatem fructele de mare pe un servet absorbant,ca sa eliminam uleiul in exces

Eliminam coditele de la patrunjel si bagam in frulator

adaugam catelul de usturoi, sarea si,uleiul

frulam totul pana devine ca o pasta

Se serveste langa fructele de mari alaturi de un pahar de vin alb,o bunatate!mai simplu de atat!!!?

POFTA BUNA!!!

16 commenti:

  1. gaby,io acuma viu la tine ! m-ai lovit in moalele capului cu reteta asta.adica fara ou ?numai faina si gris? frulatorul e un blender ,presupun din poze.gata,las familie,tot si vin ! ca mor cu televizorul in fata.
    draga mea ,elimina din setings,cuvantul de control,ca numai nervi aduce.

    RispondiElimina
  2. Pansy,draga mea vino,ca te astept,si am sa-ti fac o portie dubla.Da e adevarat fara ou eu asa fac impanaturile pentru peste doar cu faina si putin gris,numai la snitele folosesc ou.Da cred ca blender i se spune,sincera sa fiu nu stiu,eu il chem frulator,acu nu ca vreau sa o fac pe" cocoana" dar anumite lucruri chiar nu stiu cum se numesc in RO.Numai bine!

    RispondiElimina
  3. Am intrat sa te salut din pacate,pentru ca fructele de mare nu le pot manca,,,,Te pup si o seara placuta.

    RispondiElimina
  4. Esti o dulcica Mirela,te salut si eu si o seara placuta si tie,asta e nu la toata lumea le plac fructele de mare,spre ex.soacra mea nu poate sa manance peste de nici un fel ca i se face foarte rau.pup!

    RispondiElimina
  5. Imi plac mult fructele de mare
    si eu pregatesc ca si tine
    fara ou;
    Complimenti pt blogul tau
    Ft interesant!!!

    RispondiElimina
  6. Heiiiii ma cosa hai fatto qui.....se vede mi marito impazzisce(va matto per i frutti di mare)!!!
    Si eu am facut dar numai cu faina,nu stiam de gris.O sa incerc si varianta ta!!!
    Te pup!!!

    RispondiElimina
  7. Sono contenta,anche io vado matta per i frutti di mare,anzi per il pesce in generale.un bacione grande!incearca Judy ies foarte bune.

    RispondiElimina
  8. O reteta care combina fructe
    de mare si sos verde... de vis!
    Felicitari!

    RispondiElimina
  9. Merci,Mononoke kitchen,chiar ca-i de vis!

    RispondiElimina
  10. que rico Gabriela, los frutos de mar son mi comida preferida. Me has hecho dar ganas de preparalos. Gracias por tu hermosa visita. Saludos (la musica esta total)

    RispondiElimina
  11. Gracias, Usted receptores Mejor alegra que les guste mi música y la comida que preparo, yo también como la forma de la cocina de té, nos vemos pronto!

    RispondiElimina
  12. chiar ca este delicioasa si foarte simpu de pregatit aceasta mancare.in plus fructele de mare sunt foarte iubite in familia mea.yummy
    pup cu drag

    RispondiElimina
  13. Si la noi in familie se mananca foarte mult peste,mai ales fructele de mare,Sarah te pup si o zi buna sa ai!

    RispondiElimina
  14. ce simplu de facut!
    trebuie neaparat incercat.
    Sa ai o zi minunata!

    RispondiElimina
  15. E foarte simplu de facut Gaby°strebuie neaparat sa o incerci.I-MI pare bine ca m-ai vizitat.O zi frumoasa i-ti doresc!

    RispondiElimina