Am vazut zilele acestea,ca mai multe dintre voi au facut chifle de mai multe feluri si sincera sa fiu mi sa facut pofta,asa ca am pornit la treaba ca sa-mi satisfac pofta.Sat foorte bune,pufoase,moi, nu am cuvinte" delicioase"
INGREDIENTE:
680gr de cartofi fierti
120 ml apa in care au fiert cartofii
1 lingura drojdie uscata
2 linguri de masline
3 lingurite sare
665 gr faina
MOD DE PREPARARE:
Cartofii se curata se taie in patru si se pun la fiert.Ii lasam sa se raceasca bine ,dupa care ai zdrobim
adaugam apa de la cartofii fiert si uleiul
Treptat adaugam faina si framantam.Din aluatul obtinut facem bilute ,pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut 1 ora
Le ungem cu ou si presaram susan pe deasupra si dam la cuptor 40-45 de minute la 190°C
asa arata dupa ce s-au copt
moi,pufoase si gustoase
POFTA BUNA!!!
Foarte frumoase ti-au iesit.Te pup si o seara frumoasa.
RispondiEliminaMultumesc Mirela,te pup si eu si seara frumoasa si tie!
RispondiEliminaArata senzational. Se baga in cuptor de paine, sau se poate si in cuptor normal?
RispondiEliminaArata senzational. Se baga in cuptor de paine, sau se poate si in cuptor normal?
RispondiElimina