Pagine

domenica 4 aprile 2010

PASCA ULTRARAPIDA


Fara blat,fara aluat,fara framantat!Doar branza buna cu stafide

INGREDIENTE:500gr branza de vaci
200gr zahar pudra
3 linguri cu unt
1 lamaie
stafide
1 raf de copt
4 oua
faina cat cuprinde

MOD DE PREPARARE:Se bat albusurile spuma cu zaharul,dupa care se adauga galbenbusurile unul cate unul.

Adaugam untul topit(putin racit)si amestecam bine de tot

Dupa ce am amestecat bine adaugam branza sfaramata

Adaugam stafidele,coaja rasa de la lamaie si praful de copt


Adaugam si faina pana obtinem o compozitie ca o smantana groasa

Ungem o tava cu unt si taetam cu faina,apoi turnam compozitia.Lasam la cuptor 20-25 de minute,pana trece testul scobitorii

O scoatem de la cuptor si p lasam sa se raceasca bine dupa care se portioneaza
POFTA BUNA!!!

9 commenti:

  1. Super delicioasa! Cand ajung la magazinul romanesc o sa-mi cumpar branza de vaci ...si apoi ma pun pe treaba!

    RispondiElimina
  2. Eu zic ca merita sa o incerci,e super delicioasa,noua ne-a placut,pupici NICOLETA si PASTE FERICIT!in continuare.

    RispondiElimina
  3. Adevarat a inviat ! Sarbatori fericite si tie !

    RispondiElimina
  4. yummy.mi-a atras atentia faptul ca nu are aluat.cred ca e delicioasa.pupici

    RispondiElimina
  5. E,foarte delicioasa,e prima oara cand o fac si vreau sa-ti spun ca noua ne-a placut.Te pup si eu.

    RispondiElimina
  6. gabriela,uite inca un premiu de incurajare la mine pe blog !

    RispondiElimina
  7. Multumesc foaret mult PANSY,esti o dulceata,ma bucur ca te gandesti la mine,te pup dulce!!!

    RispondiElimina
  8. Si eu am facut una asemanatoare, stiu cat de buna e! Are doi ani vechime, deja, a mea!

    RispondiElimina
  9. Eu nu pot sa-l tin atat de mult pentru ca eu in aluat pun si branza si se mananca imediat dupa pasti,asa de mult le plac la baietii mei!merci de vizita si te mai astept!!!

    RispondiElimina